Mergi la conţinutul principal

🔎O serie de module intitulate “IMPORTANȚA ANALIZELOR MEDICALE ÎN EVALUAREA STĂRII DE SĂNĂTATE”, sunt desfășurate de către Centrul de Tineret “The Spot” Oradea în parteneriat cu S.C. Bioinvest, în perioada 12 februarie – 4 martie 2020.

👩‍🔬👨‍🔬Pe parcursul a patru săptămâni, aproximativ 55 de elevi de la C.N. "MIHAI EMINESCU" și de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ "OLTEA DOAMNA" din Oradea, participă la activități în care predomină aplicațiile practice, oferind posibilitatea abordărilor interdisciplinare, cross-curriculare si transdisciplinare, din care învață pas cu pas cât de importante sunt analizele medicale în evaluarea sănătății și cum să procedeze corect pentru a avea o viață echilibrată si sănătoasă.

💡Construcția acestor module a pornit de la integrarea unor achiziții dobândite pe parcursul orelor de biologie, chimie și fizică, urmărindu-se realizarea unui profil de formare a elevului prin dezvoltarea capacității acestuia de a contribui la construirea unei vieți de calitate .

🤝Centrul medical Bioinvest este partener în acest proiect prin intermediul medicilor specialiști de laborator, biochimiștilor și biologilor, asigurând resursele materiale necesare și participând la modulele care se desfășoară în cadrul proiectului.

IMPORTANȚA ANALIZELOR MEDICALE ÎN EVALUAREA STĂRII DE SĂNĂTATE IMPORTANȚA ANALIZELOR MEDICALE ÎN EVALUAREA STĂRII DE SĂNĂTATE IMPORTANȚA ANALIZELOR MEDICALE ÎN EVALUAREA STĂRII DE SĂNĂTATE IMPORTANȚA ANALIZELOR MEDICALE ÎN EVALUAREA STĂRII DE SĂNĂTATE IMPORTANȚA ANALIZELOR MEDICALE ÎN EVALUAREA STĂRII DE SĂNĂTATE